Direct naar:

MijnILT portal

MijnILT

MijnILT is het online webportaal van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Via dit portaal vraagt u een vergunning aan of doet een u melding. MijnILT is nu beschikbaar voor organisaties in enkele sectoren. In de loop van 2022 voegt de ILT andere bedrijfstakken toe.

Met MijnILT kunt u gemakkelijk online een aanvraag indienen en per aanvraag de status inzien. Als u inlogt krijgt u toegang tot lopende aanvragen en ziet u de status per aanvraag. Op basis van eerdere aanvragen kunt u eenvoudig een eerdere aanvraag hergebruiken. Digitaal werken verkleint de kans op fouten en de data wordt automatisch verwerkt.

Inloggen op MijnILT

Let op: Om gebruik te kunnen maken van MijnILT moet u als bedrijf of organisatie inloggen met eHerkenning. U kunt meerdere medewerkers een inlogmiddel geven.

De ILT geeft zelf geen inlogmiddelen uit. U kunt inlogmiddelen aanvragen bij erkende aanbieders. Meer informatie hierover vindt u op:

Een eHerkenings-inlogmiddel moet minimaal geschikt zijn voor:

Organisaties selecteren in MijnILT

Wilt u via MijnILT een aanvraag of melding doen? Dan moet u in de formulieren een of meer keer een organisatie selecteren. Voor uw gemak heeft de ILT een koppeling gemaakt met de Kamer van Koophandel voor Nederlandse organisaties en Dun & Bradstreet voor buitenlandse organisaties. In deze instructie leest u hoe u organisaties kunt selecteren.

Verdere ontwikkeling van MijnILT

MijnILT is voor u als voor de ILT een stap voorwaarts. Het sluit aan bij de ambitie van de ILT om in haar dienstverlening te zorgen voor duidelijkheid, eenvoud, gemak, inzicht en overzicht. In de loop van 2022 voegt de ILT andere bedrijfstakken toe. Ondertussen gaat de ILT door met het ontwikkelen van meer functies binnen MijnILT.

Contact

Heeft u vragen over MijnILT? Belt u dan met de ILT, via telefoonnummer 088 - 489 00 00 (op werkdagen 08:30 - 17:00 uur) of stel uw vraag via het contactformulier.