Contact

Vragen

Heeft u een vraag over de producten of diensten van de ILT? Neem dan contact met ons op via het  vragenformulier.
U kunt ook bellen met 088 - 489 00 00. Dit telefoonnummer is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren, worden telefoongesprekken incidenteel opgenomen.

Melden

Wilt u een melding doen of een bestaande melding aanvullen? Doe dit dan via de meldpagina.

Heeft uw melding spoed?  Bel dan eerst met 088 - 489 00 00. Via dit nummer zijn wij voor spoedmeldingen 24 uur per dag bereikbaar.

Postbus ILT

Voor andere zaken die u aan de ILT wilt sturen, maakt u gebruik van de Digitale Postbus (in plaats van Postbus 16191 | 2500 BD Den Haag). U kunt bestanden van maximaal 25 MB uploaden.

Klachten

Heeft u een klacht over een feitelijke handelwijze, een gedraging van de inspectie of een van onze medewerkers, dan kunt u hierover een klacht indienen. Lees meer hierover op de klachtenpagina.

Wob-verzoeken

Dien een WOB-verzoek aan de Inspectie Leefomgeving en Transport in via de mailbox: WOB-verzoeken@ilent.nl

Persvoorlichting

Bent u van de media en heeft u vragen dan kunt u bellen met persvoorlichting. U kunt zich abonneren op de nieuwsberichten van de inspectie. Ook zijn wij te volgen op Twitter.

Over de website

Heeft u opmerkingen of vragen over deze website? Zoekt u een document dat u niet op de website terugvindt? Stuur uw opmerking of vraag aan de webredactie.