Organisaties selecteren in MijnILT

Wilt u via MijnILT een melding of aanvraag doen? Dan moet u in de formulieren een keer of vaker een organisatie selecteren. Voor uw gemak heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) een koppeling gemaakt met KVK voor Nederlandse organisaties en Dun & Bradstreet voor buitenlandse organisaties. Op deze pagina leest u hoe u organisaties kunt selecteren.

Om meldingen en aanvragen snel te verwerken, is het belangrijk dat u de organisatiegegevens zoveel mogelijk selecteert. Dit bespaart tijd, omdat de ILT geen bedrijfsgegevens handmatig hoeft in te vullen. Voor de verwerking kan de ILT bovendien gebruik maken van zoveel mogelijk unieke organisatiegegevens.

Deze instructie legt uit hoe het selecteren van organisaties werkt en hoe u handmatig kunt zoeken. De onderwerpen worden uitgelegd:

  • Zoeken en selecteren van organisatiegegevens.
  • Internationale organisatiegegevens handmatig aanvullen.

Verbeteringen en wensen

De ILT verbetert de zoekfunctie voor organisaties voortdurend. Heeft u suggesties voor verbeteringen of wensen met betrekking tot de functionaliteit? Dan kunt u deze doorgeven via de feedbackfunctie in MijnILT, of via het vragenformulier van de ILT. Uw input is waardevol en helpt de ILT om de zoekervaring voor gebruikers te optimaliseren. Bedankt voor uw bijdrage!

Zoeken en selecteren van organisaties