Jaarverslag ILT 2021

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) werkte in 2021 aan de grootste maatschappelijke risico’s in transport, infrastructuur, milieu en wonen. De inspectie stelt maatschappelijk effect zoveel mogelijk als uitgangspunt. De ILT vroeg in 2021 aan burgers wat ze belangrijk vinden bij het toezicht van de ILT. De prioriteiten die Nederlanders zien, komen voor een groot deel overeen met de grootste risico’s die de inspectie vaststelt. Begrippen als veiligheid, vertrouwen en duurzaamheid zijn voor de inspectie drijfveren om bij te dragen aan een eerlijkere en schonere samenleving. Ga naar het online Jaarverslag 2021 om te lezen wat de ILT precies heeft gedaan.

Wilt u het jaarverslag liever als pdf lezen en niet als online magazine? Dan vindt u hier een versie van het magazine in pdf. Let op: een deel van het beeldmateriaal vindt u alleen in het online magazine en niet in de pdf.