Voor bedrijven en instellingen: geef uw mening over de ILT

De Universiteit Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam doen onderzoek naar de reputatie van toezichthouders en hoe die tot stand komt. Heeft u als organisatie weleens te maken gehad met een toezichthouder, in dit geval de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)? Dan heeft u nu de kans om uw mening te geven over de ILT.

Doe mee aan de enquête

We nodigen u graag uit mee te werken aan de enquête om uw mening te geven over de ILT. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. U levert daarmee een waardevolle bijdrage aan het onderzoek. U doet mee aan het onderzoek via deze link. U kunt deelnemen tot 19 oktober 2023.

Over het onderzoek

Het doel van het onderzoek is om beter te begrijpen hoe de reputatie van toezichthouders wordt gevormd onder de bedrijven en instellingen waarop de ILT toezicht houdt.

De onderzoekers willen weten:

  • Hoe bedrijven en instellingen hun toezichthouder zien.
  • Wat de belangrijkste factoren zijn bij het vormen van een mening over toezichthouders.
  • Hoe toezichthouders hun werkzaamheden, communicatie en relaties zouden kunnen verbeteren.

Het onderzoek maakt deel uit van het programma ‘Toezicht met Gezag’, dat onderdeel is van het programma 'Vernieuwing van Toezicht' van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Meer informatie vindt u op de website van Toezicht met Gezag.

Uw antwoorden zijn anoniem

Uw antwoorden zijn volledig anoniem. In de enquête vragen we niets over uw identiteit of voor welke organisatie u werkt. Niemand, ook de onderzoekers niet, zal weten wie welke enquête heeft ingevuld. Meer informatie over hoe wij gegevens verwerken vindt u aan het begin van de enquête. 

Als u vragen heeft over dit onderzoek of problemen ervaart bij de toegang tot de enquête, kunt u contact opnemen met het onderzoeksteam via TmGonderzoek@uu.nl.