Vuurwerk rapportageformulieren

De import, export en terbeschikkingsmeldingen die bedrijven doen en de meldingen die toezichthouders doen over opslag, toepassing en ontbranding kunnen opgevraagd worden bij de ILT door andere toezichthouders.

Bent u toezichthouder en wilt u een vuurwerkrapportage opvragen?

Collega-toezichthouders kunnen een vuurwerkrapportage opvragen bij de ILT via het contactformulier of door te bellen naar 088-4890000 (lokaal tarief).

Hoe kunt u een vuurwerkmelding wijzigen?

Vanaf 27 februari 2020 kunt u geen vuurwerkrapportages meer opvragen via deze website. Dit betekent dat u wijzigingen in vuurwerkmeldingen voortaan op een andere manier aan de ILT moet doorgeven.

Wijzigingen in vuurwerkmeldingen van vóór 27 februari 2020

Heeft u vóór 27 februari 2020 een vuurwerkmelding gedaan bij de ILT en wilt u een wijziging doorgeven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 088 489 0000 (lokaal tarief). U krijgt dan van de ILT een link om uw wijziging door te geven.

Wijzigingen in vuurwerkmeldingen ná 27 februari 2020

Als u vanaf 27 februari 2020 een vuurwerkmelding doet bij de ILT, dan staat in de ontvangstbevestiging van uw melding een link waarmee u uw wijziging kunt doorgeven.

Vuurwerkmeldingen via MijnILT

Vanaf begin april 2020 kunt u met E-herkenning vuurwerkmeldingen doen via het portaal MijnILT. Als u bent ingelogd in MijnILT ziet u een overzicht van meldingen die u via MijnILT hebt gedaan. U kunt dan ook wijzigingen doorgeven via MijnILT.

Heeft u nog geen E-herkenning? Vraag dat dan vast aan bij een erkende aanbieder. Meer informatie hierover vindt u op:

•    eHerkenning
•    Ondernemersplein

Een eHerkenings-inlogmiddel moet minimaal geschikt zijn voor:

•    Betrouwbaarheidsniveau 2
•    De dienst 'Digitale formulieren van de ILT'