Toegang tot Inspectieview

Organisaties met een wettelijke taak op het gebied van toezicht en handhaving kunnen Inspectieview gebruiken voor hun toezichttaken. Dit kunt u per e-mail aanvragen.

Coördinator Inspectieview in uw eigen organisatie

U benoemt een of meer Inspectieview-coördinatoren (IV-coördinator) binnen uw eigen organisatie. De coördinator regelt toegang via het team van Inspectieview. De IV-coördinator is namens uw organisatie verantwoordelijk voor een up-to-date gebruikersbestand. Ook zorgt de IV-coördinator voor veilig gebruik van het systeem.

Wie inspectieviews wil gebruiken, vraagt via zijn IV-coördinator toegang aan bij het team. Hiervoor zijn gebruikersvoorwaarden opgesteld. Voor vragen over toegang tot Inspectieview stuurt u een e-mail naar het Stelselteam via fb_inspectieviews@ilent.nl.

Inloggen Inspectieview

Heeft u al een account voor Inspectieview? Dan kunt u hier direct

Inloggen inspectieview

Toegang aanvragen en gebruikersvoorwaarden

Storingen

Voor vragen over Inspectieview of bij problemen of storingen neemt u contact op met Servicedesk DICTU. U kunt op werkdagen tussen 7.00 en 18.00 uur bellen naar telefoonnummer 0800 342 88 73. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen aan de servicedesk via sd_inspectieviews@dictu.nl.