Kom naar de informatiebijeenkomsten beleidswaarde

19-6-2018 De Autoriteit woningcorporaties (Aw) en Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) organiseren informatiebijeenkomsten voor financieel specialisten over  de beleidswaarde.

Met ingang van dPi2018 vragen we de bedrijfswaarde en de volkshuisvestelijke bestemming niet meer uit; in plaats daarvan gaan wij de beleidswaarde gebruiken.

In kleinschalige bijeenkomsten van ongeveer twee uur zullen de specialisten van Aw en WSW een toelichting geven op deze overgang naar beleidswaarde en ingaan op alle vragen die u heeft over dit onderwerp, of over andere onderdelen van het gezamenlijk beoordelingskader. Om echt de diepte in te kunnen gaan, is het aantal beschikbare plaatsen per sessie beperkt. Meld u dus snel aan voor één van de onderstaande bijeenkomsten!

De bijeenkomsten starten om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en zullen rond 16.30 uur afgelopen zijn. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Data en locaties

Woensdag 4 juli Stichting Nijestee Groningen
Woensdag 11 juli Woningstichting Leusden Leusden
Donderdag 12 juli Woonbedrijf Eindhoven Eindhoven
Woensdag 18 juli Woningstichting Rochdale Amsterdam
Woensdag 25 juli Stichting Havensteder Rotterdam
Woensdag 1 augustus Stichting Nijestee Groningen
Woensdag 8 augustus Woningstichting Leusden Leusden
Donderdag 9 augustus Woonbedrijf Eindhoven Eindhoven
Woensdag 15 augustus Woningstichting Rochdale Amsterdam
Woensdag 22 augustus Stichting Havensteder Rotterdam

Aanmelden

U kunt zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden via dit aanmeldformulier.

Om zoveel mogelijk corporaties in de gelegenheid te stellen de bijeenkomsten bij te wonen willen wij u vragen niet meer dan een aanmelding per organisatie op te geven.