1. Home
  2. Help

Help

Op deze website vindt u informatie over de de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT): onderwerpen, nieuws, documenten en publicaties.

Toegankelijkheid van deze website

Deze website is gebaseerd op de ‘Stijlgids voor websites van inspecties en het inspectieloket’ en kan met vrijwel alle browsers worden bekeken. In enkele browsers die niet volledig (grafisch) worden ondersteund, wordt een tekstversie van de website getoond.

Een belangrijk onderdeel van de Stijlgids is een reeks van zogeheten ‘webrichtlijnen’, waaraan op termijn alle rijksoverheidsites moeten voldoen. Door toepassing van de webrichtlijnen zijn de websites van de rijksoverheid toegankelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers.

Meer informatie

Pdf-documenten

De meeste documenten op deze site worden aangeboden als ‘PDF-document’ (Portable Document Format). Om PDF-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis op het internet beschikbaar. Hieronder enige voorbeelden van zulke programma’s per platform.

Windows

Meer informatie

Mac OS

Meer informatie

Linux

Meer informatie

Excel-documenten

Enkele documenten op deze site worden aangeboden als 'Excel-document'. Om Excel-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Mac OS en Linux. Excel is tegen betaling beschikbaar. U kunt onder andere via Google informatie vinden over welk softwarepakket met Excel het beste bij uw besturingssysteem past.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of de woorden bevat van uw zoekopdracht. Verder geldt:

  • Zoeken met hoofdletters geeft dezelfde resultaten als zoeken zonder hoofdletters.
  • Zoeken met speciale tekens (bijvoorbeeld: Italië) geeft dezelfde resultaten als zoeken zonder speciale tekens.
  • Als u zoektermen tussen dubbele aanhalingstekens zet, zoekt de zoekmachine op dat exacte zinsdeel.

Privacy

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt de ILT alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten. Daarmee voldoet de ILT aan de privacywetgeving. Meer over het privacybeleid leest u via onderstaande link.

Meer informatie

Vragen en opmerkingen

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Wij streven ernaar de site zo volledig en gebruikersvriendelijke mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site kunt u indienen via het contactformulier.

Meer informatie