Taxiscan

(Een rij taxi's. Beeldtitel: Digitaal inspecteren? Yes we scan! Beeldtekst: 100% pakkans. Scant op gegevens van Belastingdienst, RDW, Kamer van Koophandel en KIWA. Iedere seconde 1 scan. Bijna 90.000 scans per dag.)

EEN PAUKENSLAG

SPANNENDE MUZIEK

DE SPANNENDE MUZIEK VERSNELT

(Een vrouw bij een witte auto. Beeldtekst: Inspecteur. Specialist taxiscans. De vrouw stapt in. Op de auto staat: Inspectie Leefomgeving en Transport. Beeldtekst: 360 graden zicht. Constatering overtredingen.)

DE SPANNENDE MUZIEK SPEELT VERDER

(De witte auto rijdt in de stad. Een lichtbalk met de tekst: VOLGEN. Een grijze auto met een blauwe taxinummerplaat volgt de witte auto. De witte en de grijze auto stoppen achter elkaar. Beeldtekst: Inspecteur checkt gegevens. Controle rij- en rusttijden.)

EEN SIRENE

DE SPANNENDE MUZIEK SPEELT VERDER

(De vrouw praat met de chauffeur en loopt dan weg bij de taxi. Beeldtekst: Nieuwe gegevens in database. Kans op bedrijfsinspectie na analyse. Iemand opent een ordner en bladert erin. De inspecteur rijdt weg in de witte auto.)

DE SPANNENDE MUZIEK ZWELT AAN

(Beeldtekst: Digitaal inspecteren? Yes we scan! Deze video is gemaakt in opdracht van de Inspectie Leefomgeving en Transport. De opnamen zijn in scène gezet. De taxichauffeur in de film heeft belangeloos meegewerkt.)

DE MUZIEK EBT WEG