Website vernieuwd

De eerste fase van het project ‘Nieuwe website’ is opgeleverd. Resultaat van uitgebreid gebruikersonderzoek is een beter toegankelijke website in een modern jasje, met een vernieuwde structuur en opgeschoonde content (tekst).  

De volgende stap

We gaan meteen door met fase 2, waarin de content wordt herschreven samen met inhoudsdeskundigen en webredacteuren. Daar waar tekst niet de oplossing biedt voor het uitleggen van complexe wet- en regelgeving zal gebruik gemaakt worden van video, infographics, stroomschema’s en foto’s.

Nieuwe website

De ontwikkeling van de website staat nooit stil, technologische ontwikkelingen bieden steeds nieuwe kansen en oplossingen. We laten de website continue testen om er zeker van te zijn dat we het juiste doen voor de bezoekers.

Ontbrekende informatie

We hebben met grote zorgvuldigheid geprobeerd alles nauwkeurig over te zetten. Het kan zijn dat er informatie ontbreekt of dat iets nog niet naar behoren werkt. Dit is tijdelijk, we werken hard door om de website verder te optimaliseren. Mocht u zelf iets missen of u wilt een wijziging doorgeven dan kunt u dat sturen naar website-ilt@ilent.nl.