Geluidsbelasting Rotterdam The Hague Airport binnen de normen

De geluidbelasting van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is in 2013 binnen de grenswaarden gebleven. Dat blijkt uit de handhavingsrapportage die de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft aangeboden aan de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu.

In deze rapportage wordt verslag gedaan over de milieuaspecten die in de Wet Luchtvaart en de Omzettingsregeling luchthaven Rotterdam The Hague Airport staan beschreven.
Andere bevindingen van de ILT zijn dat er in totaal 911 nachtvluchten op de luchthaven zijn uitgevoerd waarbij geen onrechtmatigheden zijn vastgesteld. Ook bij les- en oefenvluchten zijn geen onrechtmatigheden gevonden. Van de in totaal 268 militaire vluchten die zowel overdag als in de nacht op de luchthaven zijn toegestaan, vlogen er 21 in de nacht.
Het rapport gaat over de periode 1 november 2012 tot en met 31 oktober 2013.

Zie ook

Hoort bij